Växter

På Växtia har vi ett brett sortiment av det mesta man kan behöva till sin trädgård, såväl växter som redskap, jord, krukor, dammprodukter, fiskar, fröer och lökar och väldigt mycket mer. 

Bland trädgårdsväxterna satsar vi såväl på många olika intressanta och ovanliga sorter som på det normala standardsortimentet. Här på sidan har vi försökt ge en god översikt över de växter vi brukar kunna erbjuda. En hel del har vi hemma och det vi det inte har hemma beställer vi gärna åt dig! Ring eller maila oss för att höra vad vi har på lager just nu. 

Växtia butik buskar rosor träd


OBS! Vi har ingen postorderförsäljning i dagsläget! Webshopen saknar idag många bilder, eftersom den är väldigt ny och vi inte hunnit bygga upp någon vidare bildbank ännu. Men vi lovar att fylla på bilderna kontinuerligt, och har du en bild du vill dela med dig så är du välkommen att maila den till oss. Vi tar också gärna emot kommentarer och synpunkter. 

Vi reserverar oss för ev slutförsäljning. Ring gärna för att kolla så vi säkert har det hemma om du söker något speciellt och har långt att åka.